Waar & Wanneer

Waar

Cultureel Terras De Kaaij / Opoe Sientje Zomerterras vind je onder de Waalbrug aan de museumhaven (Lindenberghaven) in Nijmegen. Ons terrein is grotendeels rolstoeltoegankelijk en gratis te betreden. Zwemmen in het water, grenzend aan het culturele terras is bij wet verboden.

 

Locatie
Onder de Waalbrug
Lindenberghaven
6511 XT Nijmegen

 

Wanneer

Dit jaar weer is het weer tijd voor Cultureel Terras De Kaaij & Opoe Sientje Zomerterras!

 

Cultureel Terras De Kaaij & Opoe Sientje Zomerterras​

Een ruim opgezet terras waar je kunt eten en drinken, met de voeten in het zand, in het overdekte en verwarmde grand-café aan de haven, of op het scheepsdek uitkijkend over de rivier. Op de Opoe Sientje is een open keuken waar je geniet van sneukelplanken, Brabantse vlaai en vers bereide sandwiches, visgerechten en andere heerlijkheden. Het Opoe Sientje Zomerterras is dagelijks geopend vanaf 12.00 uur. Cultureel Terras De Kaaij opent eind juni.

 

Scheepsterras en herberg Opoe Sientje

Het hele jaar ben je ook van harte welkom op ons knusse Opoe Sientje scheepsdekterras of in onze herberg op het B&B schip de Opoe Sientje. Een prachtige plek om te zijn, bijvoorbeeld samen met een wandeling langs de Waal of door de Ooijpolder, of na een fijne dag te blijven overnachten. Onze herberg serveert heerlijke vlaai, ontbijt en lunches, sneukelplankjes en nog meer lekkere dingen. Het terras op het scheepsdek is dagelijks geopend vanaf 7.00 uur.

Bel voor meer informatie, reserveringen en boekingen: +31(0)6 13 11 61 84