Beleef de Kaaij

'Het begon met een klein rood vrachtwagentje en een uitklapbar, meer was het niet. Een paar liedjes, kopje koffie aan boord, wat mensen die even bleven staan. Misschien is het de plek aan het water en onder de brug, maar het werd elk jaar drukker en gezelliger. Enthousiaste muzikanten, schilders en kunstenaars sloten zich aan en kwamen met het ene idee na het andere. Iedereen had er zin in. Hier midden in de stad aan de Waal ontstond een grandioos avontuur, waar iedereen welkom is.'

De Kaaij betekent een zomer lang genieten van oude en nieuwe bekenden, muzikanten, theatermakers, chef-koks, dichters, dj's, kunstenaars, venters, bands, stands en entertainers van divers pluimage.

Cultureel Terras De Kaaij legt een verbinding tussen de rivier, de Ooijpolder, de historische haven en het bruisende centrum van Nijmegen en is bij uitstek de plek om te ontmoeten, ontspannen en samen van de zomer te genieten!

We nestelen ons dit jaar maar liefst 10 weken op de vertrouwde plek onder de Waalbrug. Je kunt ons bezoeken van 30 juni tot en met 9 september. Van 30 juni tot en met 14 juli zijn we geopend op woensdag tot en met zondag, van 12.00 tot 0.00 uur. Tijdens de Vierdaagsefeesten zijn we alle dagen open, van zaterdag 15 juli tot en met vrijdag 21 juli, van 12.00 tot 0.30 uur (vrijdag 21 juli tot 1.00 uur). Op woensdag 26 juli gaan we weer open tot en met 9 september, van woensdag tot en met zondag, van 12.00 tot 0.00 uur.