Eten & Drinken

In 2018 hebben we meer keukens dan ooit op De Kaaij. Van vlugge snack tot een diner voor 2 op het strand. Je vindt het op ons culturele terras. Op De Kaaij kun je heerlijk culinair verdwalen. Daarnaast vind je aan onze bar een lekkere espressohoek met regelmatig verse appeltaarten en een kwaliteitswijnbar en speciaalbier bar.

Deze spannende keukens staan tot en met vrijdag 20 juli op De Kaaij.

 • Try Thai (lunch / diner / snacks)
  Naast de lekkerste curry's, van mild tot pittig, de fameuze Thom Ka Kai soep, Pad Thai en vele Thaise hartige snacks en zoete lekkernijen.
 • De BBQ Boot (diner / oesters)
  Proef de zee, vers van de grill of zo uit de schelp. Dorades, zeebaars vergezeld door vers gebakken piepertjes, frisse salades en tzatziki. Verse oesters, rauw of van de grill. En als de visser het ophengelt, lekkere snoekbaars.
 • Fingerz (lunch / high-tea / tapas & snacks)
  Bouw je eigen tapasdiner of high-tea met deze kleine culinaire pareltjes van Fingerz. Hoogstaand mediterraan fingerfood, zoals de ongeevenaarde Pastel de Nata, pintxo's en bruschetta's, heerlijke belegd platbrood en nog veel meer dagelijks verse verrassingen.
 • Vega met Ballen (broodjes en snacks)
  De lekkerste vegetarische balletjes van deze aardbol. Met liefde en met de hand gemaakt. Dagelijks falafel en telkens weer nieuwe verrassingen, zoals pompoenballetjes, vega-bitterballen of fetaballen. Lekker als snack of op een pitabroodje.
 • Le Pipeau (ijs en snacks)
  Een primeur. Deze gloednieuwe foodtruck debutteert op De Kaaij. Vanuit deze Pipowagen tovert de chef de lekkerste ijsjes, popcorn en doppinda's uit de hoge hoed.
 • De Hapjesplank (tapas en snacks)
  De befaamde en rijkelijk gevulde borrelplanken en warme nacho's met kaas, tomatensalsa en guacamole.
 • De Kaaij Snackbar (patat en snacks)
  En natuurlijk is er weer onze Kaaij snackbar. Omdat een patatje met mayo met een portie bitterballen erbij stiekem het lekkerste is dat er is.

En tijdens de Vierdaagsefeesten komen deze heerlijke keukens er nog bij op ons terras en in de Good Food Street:

Crepes Nomades (de lekkerste zoete en hartige crepes), De BBQ Brandtweer (veul vlees & vuur), Bollyfoods (goddelijke curry en papadums, yum yum), Café In de Blaauwe Hand met De Blaauwe Bierkaaij (de allerbeste speciaal biertjes en snacks), De Pittige Dames (soul & comfort food), Madame Jeanette (surifood), Wrap 'n Rolling (zoet en hartig in een rolletje), De Rode Comcommer (vega en bio op zijn best met een heerlijke DJ Booth), Mo's Comfortfood (lekkers van de BBQ), Fris en Rein (sangria en sunny cocktails), Churros & Beenham (need we say more), Flow Yo The Yoghurt Bar (frozen yoghurt), Topwafel (perfecte koffie met zoet lekkers).

Nondesju Sjo zorgt er weer voor de betere cocktails en gooit je muziekwensen in de mix. Sla de calorieen van je af bij de Kop van Jut en knal erop los in de schiettent.