Beleef de Kaaij

'Het begon met een klein rood vrachtwagentje en een uitklapbar, meer was het niet. Een paar liedjes, kopje koffie aan boord, wat mensen die even bleven staan. Misschien is het de plek aan het water en onder de brug, maar het werd elk jaar drukker en gezelliger. Enthousiaste muzikanten, schilders en kunstenaars sloten zich aan en kwamen met het ene idee na het andere. Iedereen had er zin in. Hier midden in de stad aan de Waal ontstond een grandioos avontuur, waar iedereen welkom is.'

De Kaaij betekent een zomer lang genieten van oude en nieuwe bekenden, muzikanten, theatermakers, chef-koks, dichters, dj's, kunstenaars, venters, bands, stands en entertainers van divers pluimage.

Cultureel Terras De Kaaij legt een verbinding tussen de rivier, de Ooijpolder, de historische haven en het bruisende centrum van Nijmegen en is bij uitstek de plek om te ontmoeten, ontspannen en samen van de zomer te genieten!

We nestelen ons jaarlijks op de vertrouwde plek onder de Waalbrug. In 2019 waren we er vanaf vrijdag 14 juni tot en met zondag 15 september. Wanneer Cultureel Terras De Kaaij weer open mag, is nu nog onbekend.

Je bent ook altijd van harte welkom op ons Opoe Sientje terras en in de scheepsherberg (dagelijks van 7.00 tot 23.00 uur, nu tijdelijk gesloten wegens de coronacrisis).